cervellycos

TALLER DE CREACIÓ “DES DEL NO RES”. Al llarg de les sessions es treballarà el cos i el moviment.

Es prepararà la “màquina” amb diferents exercicis d’entrenament i escolta executats individualment o en grup. Un espai per a l’exploració a partir d’una pauta concreta, on també es posaran en pràctica diferents eines per a la improvisació  i la composició.

Cada sessió serà un espai per a apropar-se a les múltiples possibilitats del cos trobant nous camins i treballant diferents eines per a ampliar i desfer patrons de moviment.

Es treballarà durant tres trimestres per finalment presentar el resultat del procés creatiu en el Festival d’art de carrer de l’Hospitalet “Per a mor a l’Hart”.

Impartit per CLAUDIA SOLWAT. Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació, la docència i la producció en Dansa. Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull i professora Diplomada per la Royal Academy of Dance (London). Creating Site-Specific Dance & Performance Works. California Institute of the Arts

Durada: Del 19 d’octubre al 21 de desembre- 10 sessions Horari: els dimecres de 19.30 a 21.30h. Classe de prova: el dimecres 3 de febrer, de 19.30 a 21.30h.

Professora: Gema Diaz Pulido

Preu: 75€

Inscripcions: info@bipolart.org o al 617.50.77.71

 

expressiomoviment

SIMPLE MENT COS

 Reflexions físiques

Entrenament dedicat a treballar, pensar i sentir el cos. Amb exercicis individuals i grupals farem un treball enfocat en les capes del cos, la ment i on està la fantasia.

La improvisació:  Aquest  lloc del immens estret entre lo involuntari i lo voluntari, on habita lo cert i lo incert, el temps de les decisions i la sorpresa.

Amb el suport en la relació amb el centre, la memòria, la gravetat, la respiració, la musicalitat, la noció de l’espai, la velocitat, la força adequada, el pes…. Podem descobrir l’essència i el propòsit del moviment. I com composar amb tota aquesta informació.

Busquem una relació amb un cos accessible, despert i expressiu. Treball inspirat amb la dansa contemporània, contact improvisació, el butoh i la mateixa vida.

Dirigit a qualsevol persona interessada en explorar amb el seu cos i obrir idees noves amb el mateix. No cal experiència prèvia.

Linn Johansson es dedica a la dansa, la performance i la pedagogia del moviment. Formada en el Royal Ballet School d’Estocolm,  estudis continuats a París i Nueva York. Ofereix classes de dansa contemporània/entrenament físic i improvisació a diferents  centres i escoles a Suècia i Espanya des de 2001.

Dia: Dissabte 26 de novembre. Horari: 10:30 a 14:30h. Professores: Linn Johansson Preu: 20 € Inscripcions: info@bipolart.org o al 617.50.77.71